• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Νυφικά για χειμώνα

Νυφικά για χειμώνα

Νυφικά για χειμώνα γιατί … ίσως όλα τα νυφικά να σας φαίνονται ίδια με την πρώτη ματιά και για όλες τις εποχές, όμως η αλήθεια είναι πως υπάρχουν για κάθε σεζόν διάφορες συλλογές που μπορούν να καλύψουν της ανάγκες της μελλοντικής νυφούλας και να δέσουν με το χειμωνιάτικο σκηνικό της γαμήλιας τελετής.

Τα νυφικά για τον χειμώνα, συνήθως είναι φτιαγμένα με πιο … βαριά και σταθερά υφάσματα και ανάλογα πάντα με τα θέλω και τις προτιμήσεις της κοπέλας που θα τα φορέσει μπορούν να μην αφήνουν ακάλυπτο μεγάλο μέρος του σώματος κάτι που συνηθίζεται κυρίως την Άνοιξη – Καλοκαίρι.

Ακόμη υπάρχουν αμέτρητα σχέδια με μανίκι κοντό ή μακρύ που απ’ τη μια περιορίζουν το κρύο και από την άλλη προσθέτουν στην παρουσία της νύφης μια αριστοκρατική ομορφιά.

Τα αξεσουάρ για το χειμώνα όπως ένα μπολερό, ένα ζακετάκι ή εσάρπα από δαντέλα, ένα μακρύ γούνινο παλτό, ένα εντυπωσιακό πέπλο αρκετά μακρύ, τα γάντια, ένα γούνινο περιλαίμιο ή καπέλο κ.α. επίσης προσθέτουν πόντους και ξεχωριστό στιλ στην τελική εικόνα.

Τώρα όσο αφορά το χρώμα υπάρχουν πολλές επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα. Από το κλασικό λευκό μέχρι βαθύ κόκκινο, ασημί λευκό, μπλε του πάγου, παλ ροζ, μπεζ, λεμονί, ρουμπινί ή ακόμη και στο χρώμα του ζαφειριού, σαμπανί, ιβουάρ, εκρού, κίτρινο και πολλά ακόμη που σίγουρα θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας. Στους οίκους νυφικών λοιπόν θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ιδανικά για την εποχή φορέματα και εκεί οι υπεύθυνοι θα σας βοηθήσουν ώστε να επιλέξετε το πλέον κατάλληλο και να το συμπληρώσετε με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Αν λοιπόν και εσείς σκέφτεστε να παντρευτείτε χειμώνα, να ξέρετε πως έχετε επιλέξει την ιδανική εποχή για να κάνετε μια εντυπωσιακή, αριστοκρατική και φλογερή εμφάνιση που σίγουρα θα κλέψει την παράσταση και θα ανεβάσει την … θερμοκρασία!!!





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 11.097 επισκέπτες !