• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Νυφικά με ανοιχτή πλάτη

Νυφικά με ανοιχτή πλάτη

Νυφικά με ανοιχτή πλάτη.

Ίσως πριν από πολλά χρόνια τα νυφικά να ήταν ραμμένα έτσι ώστε να μην αφήνουν κανένα μέρος του γυναικείου σώματος ακάλυπτο όπως ακριβώς πρόσταζαν τα ήθη και έθιμα της εποχής. Σήμερα όμως τα σέξι νυφικά με ανοιχτή πλάτη έχουν την τιμητική τους χαρίζοντας έξτρα θηλυκότητα στη νύφη.

Νυφικά με ανοιχτή πλάτηΗ ανοιχτή πλάτη δείχνει υπέροχη σε ένα στενό νυφικό στιλ sheath όπως και σε ένα maxi νυφικό σε γραμμή Α, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν θα ήταν τέλεια ακόμη και σε ένα ball-gown νυφικό.

Νυφικά με ανοιχτή πλάτη

Η ολόγυμνη πλάτη εντυπωσιάζει επίσης στα νυφικά με κλειστό λαιμό όπου προσδίδει έναν δυναμικό και συνάμα ρομαντικό χαρακτήρα..
Αν τώρα δεν θέλετε η πλάτη σας να είναι τελείως αποκαλυπτική, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα νυφικό με τιράντες που σταυρώνουν στην πλάτη ή ένα νυφικό όπου η πλάτη θα είναι ντυμένη με ημιδιάφανη δαντέλα.

 

Νυφικά με ανοιχτή πλάτη

Μην ξεχνάτε πως το νυφικό που θα επιλέξετε θα πρέπει να δείχνει το ίδιο όμορφο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος μιας και τα βλέμματα των καλεσμένων σας κατά την ώρα του μυστηρίου είτε το θέλουν είτε όχι θα είναι καρφωμένα … στην πλάτη σας !!!

Νυφικά με ανοιχτή πλάτη

Αφήστε λοιπόν στην άκρη τους ενδοιασμούς και ταξιδέψτε με τόλμη στον απίστευτο κόσμο των νυφικών όπου η υψηλή ραπτική, σε συνδυασμό με το ταλέντο και την έμπνευση του σχεδιαστή, μεγαλουργεί και σας παρουσιάζει υπέροχα φορέματα που μπορούν να ντύσουν το όνειρό σας και ένα από αυτά θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά σας και να σας μεταμορφώσει σε μια επίγεια Θεά που θα εντυπωσιάσει με την λάμψη της και την ακαταμάχητη γοητεία της.





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 12.024 επισκέπτες !