• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Νυφικά με τούλι

Νυφικά με τούλι

Νυφικά με τούλι!!!

Είναι αλήθεια πως το τούλι είναι ένα ύφασμα που σε ταξιδεύει στον κόσμο των νυφικών ή σε ότι άλλο σχετίζεται με έναν γάμο. Είναι διαχρονικό και ταιριάζει ακόμη με την παραδοσιακή εκδοχή του νυφικού που θα μεταμορφώσει την κοπέλα που θα το φορέσει σε μια σύγχρονη σταχτομπούτα.

Η όψη του θυμίζει δίχτυ με 6άγωνα ή άλλα περίπλοκα σχέδια και η σύνθεσή του μπορεί να είναι από βαμβάκι, μετάξι ή συνθετικό υλικό. Χαρακτηρίζεται δε από την διαφάνειά του. Αυτός ήταν και ο λόγος που αρχικά χρησιμοποιήθηκε στα καπέλα με βέλο καθώς επίσης και στα νυφικά πέπλα ώστε ενώ από την μια θα προστάτευε τις νύφες από το κακό μάτι και θα της έδινε μια νότα σεμνότητας και μυστηρίου, από την άλλη η διαφάνειά του θα τις διευκόλυνε στο να βλέπουν κάτω από αυτό.

Αν και το ότι είναι ιδιαίτερα λεπτό και υπάρχει δυσκολία στο ράψιμό του, οι σχεδιαστές μόδας το αγαπούν μιας και από την μια μπορούν να δώσουν όγκο στα νυφικά και από την άλλη να βάλουν την φαντασία τους να δημιουργήσει τα πιο απίθανα σχέδια και εντυπωσιακές ουρές που κλέβουν την παράσταση.

Έτσι λοιπόν το τούλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον σχεδιασμό κάποιου μοντέρνου, ρετρό, κλασσικού και αέρινου νυφικού ενώ οι πολλές στρώσεις του δημιουργούν όγκο και οι πιο λίγες του χαρίζουν μια ρομαντική και παραμυθένια νότα. Αν και εσείς επιλέξετε να … ντύσετε το όνειρό σας με τούλι θυμηθείτε πως θα πρέπει να προσέχετε να μην σας λερωθεί μιας και ο καθαρισμός του είναι αποκλειστικότητα του ειδικευμένου καθαριστηρίου που θα το φροντίσει χωρίς να το καταστρέψει.





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 8.924 επισκέπτες !