• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Νυφικά με χρώμα

Νυφικά με χρώμα

Νυφικά με χρώμα.

Μπορεί το λευκό να έχει καταξιωθεί ως χρώμα νυφικού, όμως δεν είναι λίγες οι νύφες που κάνουν την επανάστασή τους δίνοντας χρώμα στο όνειρό τους και επιλέγουν για την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους ένα νυφικό σε διαφορετική απόχρωση από εκείνη του λευκού.

Έτσι συναντάμε τα ρομαντικά ροζ νυφικά, που σίγουρα είναι παιχνιδιάρικα, παραμυθένια και ταιριάζουν σε νεαρές νυφούλες πολύ. Νυφικά σε ασημί – λευκό, μπλε του πάγου, μπλε παστέλ, πορτοκαλί, λεμονί, ρουμπινί ή ακόμη και στο χρώμα του ζαφειριού. Τα πιο κλασικά βέβαια νυφικά με χρώμα είναι τα ροζ, σαμπανί, ιβουάρ, εκρού και κίτρινου – παλ.

Οι οίκοι νυφικών διαθέτουν μια πλούσια γκάμα όχι μόνο λευκών νυφικών αλλά και νυφικών που οι σχεδιαστές μόδας φρόντισαν να παίξουν με τα χρώματα και στο κλασικό λευκό έχουν προσθέσει με δεξιοτεχνία μικρές λεπτομέρειες σε άλλο χρώμα. Έτσι μπορείτε να βρείτε νυφικά που συνδυάζουν το λευκό με το μαύρο, λευκό με φούξια, λευκό με ροζ, λευκό με κίτρινο, λευκό με ασημί, λευκό με μπλε και σε πολλούς ακόμη χρωματικούς συνδυασμούς που κάνουν το νυφικό ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Πολλές μελλοντικές νύφες, θέλοντας να τραβήξουν ακόμη περισσότερο τα βλέμματα πάνω τους, να πρωτοτυπήσουν αλλά και να δείξουν την τολμηρότητά τους, επιλέγουν ένα κόκκινο νυφικό εμπλουτίζοντας έτσι το σκηνικό του γάμου τους με περισσότερο πάθος. Άλλες πάλι λιγότερο συμβατικές κάνουν την εμφάνισή τους με ένα μαύρο νυφικό που αποτελεί και μια νέα ίσως τάση της μόδας και παραπέμπει κυρίως σε μια εντυπωσιακή βραδινή τουαλέτα.

Να ξέρετε πως στις γυναίκες με πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα ταιριάζει τέλεια το σαμπανί, το ιβουάρ, το εκρού, το ροζ – παστέλ, το πορτοκαλί, το φλογερό κόκκινο, και γενικά οι γήινες αποχρώσεις, ενώ στις γυναίκες με πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα το λευκό, το λευκό του πάγου, το ασημί, το ροζ, το κόκκινο, το μπλε, το μαύρο, το γαλάζιο, το ρουμπινί, το ζαφειρένιο και το σμαραγδί πράσινο.

Όποια τελικά και να είναι η τελική σας επιλογή, υποστηρίξτε την αποφύγετε τις υπερβολές στους συνδυασμούς και τα αξεσουάρ και ζήστε το όνειρό σας σε όλο του το μεγαλείο.





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 13.143 επισκέπτες !