• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Νυφικό για νησί

Νυφικό για νησί

Νυφικό για νησί, νυφικό για έναν γάμο που το σκηνικό του θα είναι ζωγραφισμένο με τα πιο όμορφα χρώματα. Το μπλε της θάλασσας σε συνδυασμό με το γαλάζιο τ’ ουρανού, το πράσινο της φύσης που θα διαπερνούν οι χρυσές ηλιαχτίδες και το λευκό του νυφικού να κάνει μια γλυκιά αντίθεση με τα πολύχρωμα λουλούδια και να κλέβει όλη την ομορφιά του τοπίου για να την προσθέσει στην νύφη και να την κάνει ακόμη πιο λαμπερή και εκθαμβωτική.

Ο γάμος σε νησί είναι τόσο ξεχωριστός και τόσο ρομαντικός και ανάλογο θα πρέπει να είναι και το νυφικό σας. Ένα νυφικό αέρινο,που θα αγκαλιάζει ανάλαφρα το σώμα σας, είναι ότι πρέπει για την περίσταση. Ακόμη για γάμο σε νησί θα ταίριαζε και ένα νυφικό αρχαιοελληνικού στιλ, σε empire γραμμή, που θα έδινε μια πολύ ρομαντική αίσθηση. Το νυφικό στιλ ball-gown, με φούστα που αφαιρείτε μετατρέποντάς το σε ένα μίνι δροσερό και πολύ μοντέρνο φόρεμα θα ήταν μια ακόμη πιθανή επιλογή σας. Αν πάλι σας αρέσει το … κολύμπι, έχετε σωστές αναλογίες και θέλετε να γίνετε μια γοργόνα της στεριάς, επιλέξτε ένα νυφικό σε στιλ γοργόνα που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

Καλό θα ήταν πάντως να αποφύγετε τα πολύ φορτωμένα νυφικά φορέματα, τις μακριές ουρές και εννοείτε τα νυφικά με βαριά υφάσματα και μανίκια. Συνδυάστε το με όμορφα σανδάλια, αν θέλετε με φρέσκα λουλούδια στο αέρινο νυφικό σας χτένισμα και με ένα μακιγιάζ που θα τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας χωρίς να δείχνει έντονο.

Τέλος θυμηθείτε πως για την ημέρα του γάμου δεν θα πρέπει να ακολουθείτε κανόνες αλλά τους ψίθυρους της καρδιάς σας που σίγουρα θα σας οδηγήσουν στην επιλογή του πιο τέλειου νυφικού που θα κάνει το όνειρό σας μια παραμυθένια πραγματικότητα…





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 16.190 επισκέπτες !