• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Νυφικό για πολιτικό γάμο

Νυφικό για πολιτικό γάμο

Νυφικό για πολιτικό γάμο ή επίσημο φόρεμα;

Η επιλογή είναι καθαρά δική σας χωρίς να υπάρχουν κανόνες και περιορισμοί.

Αν ονειρεύεστε τον εαυτό σας με ένα νυφικό, τολμήστε το γιατί όχι! Άλλωστε η κάθε νύφη έχει δικαίωμα στο να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα αφήσει εποχή και θα κλέψει την παράσταση. Υπάρχουν χιλιάδες νυφικά σε διαφορετικό στυλ το καθένα, απ’ τα οποία θα επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας, στα θέλω σας και συμβαδίζει με το όλο σκηνικό του γάμου σας.

Μπορεί ο πολιτικός γάμος να συνηθίζεται να’ ναι πιο λιτός χωρίς πολλά … φρου φρου και αρώματα ( όσο αφορά το κομμάτι της τελετής τουλάχιστον ), αυτό όμως δεν σας εμποδίζει απ’ το να φορέσετε ένα νυφικό λευκό ( ή ακόμη και σε άλλο χρώμα σε απαλούς τόνους όπως ροζ, γαλάζιο, λιλά κ.α.) , που θα τονίζει τον πρωταγωνιστικό σας ρόλο και θα κερδίζει εντυπώσεις.

Άν πάλι έχετε αποφασίσει να μην βάλετε νυφικό είτε γιατί το θεωρείτε too much είτε γιατί θα ακολουθήσει αργότερα και θρησκευτικός γάμος, τότε μπορείτε να φορέσετε ένα καλό ταγιέρ, ένα ντε πιες σύνολο ή ακόμη και ένα βραδινό φόρεμα αν ο γάμος γίνεται το βράδυ. Ακόμη μπορείτε να ράψετε το επίσημο φόρεμα ή σύνολο ώστε να είναι ακριβώς στα μέτρα σας και εσείς να είστε πολύ κομψή και εντυπωσιακή, έχοντας την δυνατότητα αργότερα να το φορέσετε ( δίνοντας προσοχή στο χρώμα, το ύφασμα και το στιλ ) και σε άλλες περιστάσεις και όχι να το κρύψετε στην ντουλάπα σας!

Εμπιστευτείτε τους οίκους νυφικών και τους σχεδιαστές μόδας που έχουν σαν στόχο να αναδείξουν την μέλλουσα νύφη, ξέροντας τα μυστικά για μια μοναδική και εντυπωσιακή εμφάνιση και αφήστε τους άλλους να μεθύσουν απ΄την γοητεία μιας λαμπερής γυναίκας που ξέρει να δίνει στον γάμο της , πολιτικό ή θρησκευτικό , την μοναδικότητα που του αξίζει.





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 14.159 επισκέπτες !