• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Νυφικό μακιγιάζ – Μπορείτε και μόνες σας

Νυφικό μακιγιάζ – Μπορείτε και μόνες σας

Photo Credit: fanswedding.com

 

Εάν δεν σας φτάνουν τα χρήματα ώστε να πάρετε κάποιον επαγγελματία για να σας βάψει στο γάμο σας, μπορείτε να το κάνετε και μόνη σας. Σας βρήκαμε 6 tips που θα δώσουν λάμψη στο πρόσωπο και θα τονίσουν διακριτικά τα χαρακτηριστικά σας.

 

1. Concealer: Επιλέξτε τους τόνους που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας. Καλύψτε τους μαύρους κύκλους και τα άλλα σημάδια ή σπυράκια που έχετε. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε πινέλο.
2. Make – up: Απλώστε το προϊόν στο μέτωπο, τη μύτη, τα ζυγωματικά και το πηγούνι, με κινήσεις από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω.
3. Ρουζ: Χαμογελάστε και απλώστε το ρουζ στα μήλα του προσώπου με κινήσεις προς τα έξω και προς τα κάτω (σαν να δημιουργείτε μια γωνία). Με τα υπολείμματα που έχουν μείνει στο πινέλο, περάστε απαλά το μέτωπο, τη μύτη και το πιγούνι, για πιο «ζεστό» αποτέλεσμα.
4. Μάτια: Για να δώσετε ένταση στο βλέμμα, κάντε μία λεπτή γραμμή πολύ κοντά στο επάνω βλέφαρο. Προτού απλώσετε το προϊόν, σκουπίστε την ποσότητα που περισσεύει από το απλικατέρ με ένα χαρτομάντιλο. Εναλλακτικά, για πιο διακριτικό αποτέλεσμα, κάντε τη γραμμή με ένα απαλό μολύβι και ολοκληρώστε με καφέ σκούρα ή μαύρη μάσκαρα.
5. Φόρμα στα φρύδια: Τονίστε διακριτικά το σχήμα τους με ένα ειδικό προϊόν για φρύδια. Απλώστε μια απόχρωση κοντά στη φυσική σας, χρησιμοποιώντας το πινέλο των φρυδιών. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη φυσική γραμμή τους.
6. Χείλη -Lip gloss: Δίνει λάμψη στα χείλη και τα βοηθά να δείχνουν πιο αισθησιακά και σαρκώδη





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΟΜΟΡΦΙΑ
  • 13.740 επισκέπτες !