• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Νύφη – ακαταμάχητη ομορφιά από την σάρκα…

Η ακαταμάχητη ομορφιά της νύφης είναι αδιαμφισβήτητη. Ένα μαγικό ραβδί σκορπά απλόχερα σε κάθε νύφη αστερόσκονη και την μεταμορφώνει σε πραγματική Θεά. Με το κατάλληλο νυφικό, χτένισμα, μακιγιάζ και φυσικά τα ανάλογα αξεσουάρ η παρουσία της καθηλώνει τους πάντες. Δεν πρέπει όμως να ενδιαφερθούμε και για την άνεση κάτω από το νυφικό; Αν τα γαμήλια εσώρουχα δεν είναι τα πλέον κατάλληλα για εσάς πιθανόν να αποκαλύψουν μερικές απ’τις κρυμμένες πτυχές σας…

Έτσι λοιπόν η επιλογή εσωρούχων είναι το Α και το Ω για να νιώθετε άνεση, να μην αισθάνεστε ασφυκτικά και φυσικά να έχετε ελευθερία κινήσεων. Η επιλογή των εσωρούχων, πρέπει να είναι άρικτα συνδεδεμένη με το στυλ του νυφικού σας και τον σωματότυπό σας.

Αν για παράδειγμα το νυφικό σας είναι στράπλες τότε και το σουτιέν θα πρέπει να είναι στράπλες με μπανέλες, οι οποίες θα στηρίζουν το στήθος.

Αν το νυφικό σας είναι κλασικό σε αυτοκρατορική γραμμή, θα μπορούσατε να φορέσετε ένα άνετο σουτιέν ή ακόμη και κορμάκι .

Αν η πλάτη του νυφικού σας είναι χαμηλή τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα σουτιέν με σταυρωτές τιράντες που δένουν γύρω από την μέση ή με σιλικόνη.

Βασικό ρόλο παίζει και το ύφασμα του νυφικού. Αν είναι «βαρύ», τα εσώρουχά σας μπορούν να είναι ακόμη και με δαντέλα ή κεντήματα, αν όμως το ύφασμα είναι «λεπτό» τότε πρέπει να προτιμήσετε εσώρουχα χωρίς ραφές και ίδιο χρώμα με το νυφικό ώστε να μην διαγράφονται και να εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα.

Σε σχέση με το χρώμα τώρα, αν το νυφικό δεν είναι πολύ λεπτό και δεν έχει διαφάνειες στα επίμαχα σημεία τότε μπορείτε να ξεφύγετε από το κλασικό λευκό και ιβουάρ, και να προτιμήσετε ένα σετ εσωρούχων σε ρόζ, γαλάζιο ή σε άλλες πάλ αποχρώσεις. Καλό πάντως θα ήταν να αποφύγετε για την μεγάλη μέρα τα έντονα χρώματα όπως μαύρο ή κόκκινο κ.τ.λ.

Άν τώρα έχετε μικρό στήθος επιλέξτε ένα σουτιέν με ενίσχυση, ενώ αν το μπούστο σας είναι χαμηλό ένα σουτιέν 3/4 θα το αναδείξει. Άν πάλι είστε γεμάτη, καλύτερα να φορέσετε ένα κορμάκι που θα μαζεύει το σώμα σας χωρίς να σας σφίγγει. Προτιμήστε το και πάλι χωρίς ραφές και δαντέλες που διαγράφουν τις ατέλειες.

Μήν ξεχνάτε ακόμη πως όσες περισσότερες κόπιτσες έχει ένα σουτιέν τόσο περισσότερο θα κρατήσει στο <ύψος> του το στήθος σας και τέλος αποφύγετε σλίπ με κορδονάκια στο πλάι που κάνουν τα ψωμάκια να …πετάνε, καθώς επίσης και τα σλιπάκια σε νούμερο μικρότερο από το ιδανικό που σχηματίζουν δίπλες ακόμη και σε γυναίκες με ελάχιστα παραπάνω κιλά στην περιοχή της κοιλιάς.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας θυμήσω πως τα γαμήλια εσώρουχα ( από το σουτιέν μέχρι & τις καλτσοδέτες), θα πρέπει να αναδείξουν την θηλυκότητά σας όχι μόνο την ημέρα του γάμου αλλά κυρίως την πρώτη νύχτα του γάμου σας απ’όπου δεν θα πρέπει να λείπει ο ρομαντισμός και το πάθος…




Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 11.304 επισκέπτες !