• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Οικονομική κρίση και γάμος

Οικονομική κρίση και γάμος.

Νομίζετε πως αυτές οι δύο λέξεις δεν μπορούν να συνυπάρξουν;

Αν ναι σας λέω με σιγουριά πως μπορεί η οικονομική κρίση να έχει απλώσει το μελαγχολικό και ασφυκτικό πέπλο της σε όλη την χώρα και μάλιστα κάποιες φορές να το έχει τυλίξει γύρω από … τον λαιμό των ανθρώπων όμως το νυφικό πέπλο με τίποτα δεν θα σταματήσει να φοριέται στα καλοχτενισμένα μαλλιά της νύφης γιατί ότι και να γίνει, ότι κι αν συμβεί γάμοι γίνονται.Και θα γίνονται για όσο υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ερωτεύονται, αγαπούν και αγαπιούνται και ονειρεύονται την δημιουργία μιας ευτυχισμένης οικογένειας.

  • Μπορεί η οικονομική κρίση να μας οδηγήσει στο να πάρουμε πιο οικονομικές μπομπονιέρες αλλά θα πάρουμε.
  • Μπορεί η οικονομική κρίση να μας κάνει να καλέσουμε λιγότερα άτομα, αλλά σε αίθουσα ή κτήμα δεξίωση θα γίνει.
  • Μπορεί το catering να μην διαθέτει …χαβιάρι αλλά υπάρχουν τόσες άλλες γεύσεις που απογειώνουν.
  • Μπορεί ο ανθοστολισμός να μην γίνει με παιώνιες, αλλά με φθηνότερα λουλούδια που και πάλι θα δώσουν ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.
  • Μπορεί η γαμήλια τούρτα να μην είναι στολισμένη με φρέσκα εξωτικά φρούτα και λουλούδια, αλλά θα υπάρχει και θα είναι εξίσου εντυπωσιακή και γλυκιά όπως την θέλουμε.
  • Μπορεί λόγο κρίσης να μην μπορέσουμε να πάμε γαμήλιο ταξίδι σε ένα εξωτικό νησί του εξωτερικού αλλά η Ελλάδα θα μας αποζημειώσει με τους μαγευτικούς προορισμούς της και οι γαμήλιες σουίτες της θα κάνουν ξεχωριστές και ρομαντικές τις βραδιές μας.
  • Μπορεί το γαμπριάτικο κοστούμι να μην έχει στο πουκάμισο χρυσά μανικετόκουμπα αλλά θα είναι ελκυστικό.
  • Μπορεί η οικονομική κρίση να μην μας επιτρέψει τα προσκλητήρια να είναι σε χρυσοτυπία αλλά υπάρχουν τόσες πιο οικονομικές καλαίσθητες επιλογές.
  • Μπορεί η οικονομική κρίση να μην μας αφήνει να φορέσουμε τα νυφικά των γυναικών της Showbiz αλλά ποιος νοιάζεται. Υπάρχουν άπειρα παραμυθένια νυφικά σε πολύ καλές τιμές.

Δεν νομίζω να διαφωνείτε με όλα αυτά, αλλά και να το κάνετε αλλάξτε γνώμη και μην αφήσετε την κρίση να κλέψει τα ονειρά σας και να τα μετατρέψει σε εφιάλτη. Μην στρέφεστε κατά του γάμου και γίνεστε σιγά σιγά οπαδοί της απλής συμβίωσης με τον άνθρωπο της ζωής σας, μόνο και μόνο γιατί νομίζετε πως δεν θα μπορέσετε να τα καταφέρετε οικομικά. Μπορείτε να οργανώσετε τον πιο τέλειο γάμο και το πρόσωπό σας να φωτιστεί και πάλι από χαρά μιας και θα βλέπετε σιγά σιγά το κάθε σας όνειρο να πραγματοποιείται.

Και μην πάτε μακριά για να πειστείτε πως μπορείτε να τα καταφέρετε. Απλά καθίστε μπροστά στην οθόνη του Υ/Π σας και δείτε τις επιχειρήσεις γάμου που σας προτείνουμε. Εύκολα θα διαπιστώσετε πως η κάθε μια χωριστά και όλες μαζί έχουν έναν κοινό στόχο.

Ποιος είναι αυτός;

Να σας βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις και με γνώμονα τον επαγγελματισμό που διαθέτουν στο να οργανώσετε τον γάμο σας όσο το δυνατόν καλύτερα και την ημέρα του γάμου σας να λάμπετε από όμορφιά και ευτυχία. Για τον λόγο αυτό άλλωστε κάνουν προσφορές, εκπτώσεις και σας προσφέρουν οικονομικά πακέτα που δεν στερούνται όμως την καλή ποιότητα. Και όλοι εκείνοι είναι έτοιμοι να σας αγκαλιάσουν και να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι από την επιλογή της βέρας ως το γαμήλιο ταξίδι σας. Άλλωστε η προσπάθειά τους ποτέ δεν πρόκειται να αμειφθεί στο έπακρο. Όμως για τις επιχειρήσεις γάμου η μεγαλύτερη ικανοποίηση και γιατί όχι και διαφήμιση είναι η υλοποίηση του ονείρου σας που θα κλείσει με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Ζήστε την κάθε στιγμή και παλέψτε ώστε να πραγματοποιήσετε τα ονειρά σας. Η ζωή είναι πολύ μικρή για αυτό μην αφήνετε κανέναν να βάζει εμπόδια στην ευτυχία σας. Κι άν νομίζετε πως η οικονομική κρίση στέκεται εμπόδιο στον ονειρεμένο γάμο σας θυμηθείτε πως …ο έρωτας έχει φτερά και μπορεί να πετάξει πάνω από κάθε τείχος που θα βρεθεί στο δρόμο του. Άλλωστε όταν μετά από καιρό θα κοιτάτε τις φωτογραφίες του γάμου σας, τότε πραγματικά θα πείτε…..άξιζε!





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 11.667 επισκέπτες !