• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Σκουλαρίκια…το κόσμημα της νύφης

Σκουλαρίκια…το κόσμημα της νύφης

Σκουλαρίκια…το κόσμημα της νύφης!!!

Τα σκουλαρίκια είναι ένα κόσμημα που συνήθως συμπληρώνει την εξωτερική παρουσία της νύφης. Δεν παύει όμως να αποτελεί και το κομμάτι εκείνο με το οποίο οι περισσότερες μελλόνυμφες ασχολούνται την τελευταία στιγμή χωρίς να έχουν πια την πολυτέλεια του χρόνου να επιλέξουν το καλύτερο που θα ταιριάζει απόλυτα με το νυφικό τους χτένισμα και το νυφικό τους φόρεμα και έτσι να αγχώνονται υπερβολικά και να γίνονται αναποφάσιστες.

Σκουλαρίκια…το κόσμημα της νύφης

Έτσι λοιπόν είναι καλό να θυμόσαστε από την αρχή πως τα σκουλαρίκια, ιδιαίτερα αν θέλετε στον γάμο σας το χτένισμά σας να είναι ένας σινιόν ή ακόμη και ένας πιο ανέμελος κότσος, είναι το πιο πολύτιμο αξεσουάρ που θα τονίσει το στιλ του νυφικού σας και ανάλογα με το σχέδιο που θα έχουν θα μπορέσουν να δώσουν ένα αριστοκρατικό, ένα κλασικό, ένα ρομαντικό, ή ακόμη και ένα πιο trendy ύφος στην παρουσία σας.

Σκουλαρίκια…το κόσμημα της νύφης

Τα μακριά σκουλαρίκια ταιριάζουν περισσότερο σε νυφικά χτενίσματα όπου τα μαλλιά είναι κάτω αγγίζοντας αγγίζοντας ανέμελα τους ώμους ή φτάνοντας στην μέση με διάφορα πιασίματα και σχέδια ενώ μικρά σκουλαρίκια με πέτρες είναι ιδανικά για τις νύφες που αγαπούν το κλασσικό και τις διαχρονικές αξίες. Οι ρoζ ημιπολύτιμοι ή πολύτιμοι λίθοι πάνω σε μακριά σκουλαρίκια ταιριάζουν σε ρομαντικές γυναίκες ενώ τα σκουλαρίκια σε σχήμα δάκρυ ή με στρογγυλές πέτρες αποτελούν εκείνα που επιλέγουν οι πιστές στην μόδα που αντέχει στον χρόνο.

 

Σκουλαρίκια…το κόσμημα της νύφης

Επιλέξτε λοιπόν τα κατάλληλα σκουλαρίκια για τον δικό σας γάμο από νωρίς και ξεχωρίστε με μια εντυπωσιακή και άψογη παρουσία που σίγουρα θα κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις!!!





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 11.737 επισκέπτες !