• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google Plus
  • Youtube

Ονειρεμένος Γάμος στη Μύκονο | Κατερίνα & Γιώργος

 Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να’χει . . . ο καιρός!

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1501

Κανείς και τίποτα δεν τους εμπόδισε να έχουν το γάμο των ονείρων τους…Ούτε καν η βροχή!!! Και έμεινε σε όλους αξέχαστος!

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1502

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1503

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1504

Τελικά το να είσαι νύφη και να θέλεις να διοργανώσεις το γάμο σου δεν είναι και τόσο δύσκολο αν έχεις τα κατάλληλα άτομα δίπλα σου.  Με αυτά τα άτομα μπορείς να καταρρίψεις τον μύθο της χρονοβόρας   διαδικασίας… Άκουγα φίλες μου που μου έλεγαν ότι για να διοργανώσουν τον γάμο τους  χρειάζονται τουλάχιστον ένα χρόνο…Εγώ χρειάστηκα λιγότερο από ένα μήνα!

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1505

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1506

Χάρει στην De Plan V και την Βανέσσα, όλα έγιναν όπως ονειρευόμουν χωρίς καν να κουνήσω το μικρό μου δαχτυλάκι! Από το party του κρεβατιού στο σπίτι, 2 μέρες πριν το γάμο (ένα έθιμο που έχουν τα περισσότερα νησιά), την εκκλησία, μέχρι το γαμήλιο party στο Nammos.

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1507

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1508

Η κουμπάρα μου η Τόνια Ανδρονίκου, που έχει το Ta-Concierge στη Μύκονο μαζί με τη Βανέσσα ήταν ένα ασύλληπτο δίδυμο. Ο στολισμός του σπιτιού ήταν παραμυθένιος από άπειρες γυάλες με γλυκίσματα, παλαιομένους μπουφέδες, χιλιάδες κρεμαστά φανάρια ( εδώ δεν υπερβάλλω) πολλά κεριά και υπέροχα λουλούδια! Το φαγητό ήταν άψογο και το επιμελήθηκε το γνωστό και βραβευμένο εστιατόριο Κουρσάρος και το O’bati.  Χρώμα και ατμόσφαιρα μας χάρισε ο ηχολήπτης μας που γέμιζε όλο το σπίτι με φωτισμό μπλε, ροζ και πράσινο.

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1509

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1510

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1511

Με το αποκορύφωμα τα πυροτεχνήματα, έκπληξη του άνδρα μου που έκαναν τη νύχτα μέρα. Αυτό το party κράτησε 10 ώρες , όπου οι φίλοι μας τα έδωσαν όλα… Αν αυτό το party κράτησε 10 ώρες, που να ακούσετε πόσο κράτησε το γαμήλιο party !

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1512

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1513

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1514

Ο Konstantinos Melis επιμελήθηκε το φόρεμα για εκείνο το βράδυ όσο για το χτένισμα η κομμώτρια που της έχω εμπιστοσύνη με κλειστά τα μάτια Άννα Δελλή πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό της!!!

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1515

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1516

Φτάνουμε στο Σάββατο  27 Σεπτέμβρη, στην πολυπόθητη μέρα ! Δυστυχώς μία όχι ηλιόλουστη μέρα με αδιάκοπη δυνατή βροχή… Αν με πήρε από κάτω;  Αρκετά… Αλλά ήταν η μέρα μου! Με το Θεό δεν μπορούμε να τα βάλουμε, οπότε δεν μου έμενε τίποτα άλλο από το να φαντάζομαι ότι είναι μία «ηλιόλουστη μέρα»…

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1517

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1518

Για το νυφικό μου μακιγιάζ ήρθε από την Αθήνα ειδικά για εμένα και την ευχαριστώ πολύ για αυτό, η εξαιρετική makeup artist Ρούλα Σταματοπούλου. Νυφικό χτένισμα, ποιά άλλη από την Άννα Δελλή;

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1520

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1519

Το νυφικό μου ήταν μία μοναδική δημιουργία από τον υπέροχο και πολύ καλό μου φίλο Μάκη Τσέλιο (το πιο ωραίο νυφικό ever !!!)

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1521

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1522

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1523

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1524

Βέβαια δεν μπορώ να παραλείψω τον φίλο μου Thoma Chrisohoidi, ο οποίος με ένα team 6 ατόμων ήταν αυτός που αποθανάτισε την κάθε στιγμή μας ! Από το ελικοπτεράκι που πετούσε μέσα στα πυροτεχνήματα, τις aerial λήψεις  και απο τις χιλιάδες φωτογραφίες που τράβηξαν ( δεν είναι υπερβολή να πω ότι δεν παρέλειψαν ούτε έναν καλεσμένο), το σύνολο των φωτογραφιών έφτασε τις 9.500 παρακαλώ !!! Απλά ένα team που το συστήνω ανεπιφύλακτα, με βροχή, με αέρα, ήλιο, σε όλες τις καιρικές συνθήκες εκείνοι αντέχουν σε όλα, πιστέψτε με! Και το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιακό αποτυπώνοντας πλήρως τα συναισθήματα των στιγμών που ζήσαμε!

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1525

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1526

Είναι η ώρα που πρέπει να φύγω απο το πατρικό μου λοιπόν και να πάω να συναντήσω τον άνδρα της ζωής μου, που αυτός πλέον είναι η οικογένειά μου και τότε γίνεται το θαύμα, αυτό είπαν όλοι !!! Την ώρα που βγαίνω από το σπίτι, βγαίνει μαζί με εμένα και ο ήλιος!

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1527

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1528

Ξέχασα να αναφέρω ότι η εκκλησία που επιλέξαμε ήταν ένα μικρό ξωκλήσι στην περιοχή των Μύλων της Μυκόνου, οπότε όλοι οι καλεσμένοι αναγκαστικά θα ήταν έξω στο προαύλιο της εκκλησίας μαζί με εμάς, οπότε ναι, ήταν θαύμα!!!

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1529

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1530

Εκεί που από το πρωί έβρεχε ασταμάτητα, στις 13:30 που βγήκα από το σπίτι μέχρι τις 14:30 που τελειώσε το μυστήριο καθάρισαν οι ουρανοί και βγήκε ένας ήλιος που όμοιός του ούτε τον Αύγουστο! Φυσικά μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο, παντρεμένη πια, ξεκίνησε πάλι η δυνατή βροχή…

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1531

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1532

Το party έγινε στο Nammos που πραγματικά ήταν η καλύτερη επιλογή! Για φανταστείτε ένα μαγαζί να έχει ετοιμάσει sitting για 1000 άτομα και τα 700 από αυτά να είναι καθισμένα στην παραλία… Με τέτοιο άστατο καιρό έστηναν και ξέστηναν και όμως τα κατάφεραν να είναι όλοι προφυλαγμένοι!

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1533

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1534

Όταν φτάσαμε στις 15:00 στο Nammos δεν ήξερα πραγματικά τι θα αντιμετώπιζα! Άραγε θα είχε καταφέρει να έρθει ο κόσμος; Θα ήρθε και θα έφυγε λόγω της βροχής; Θα κάθονταν ή θα ήταν όρθιοι στην βροχή; Τότε ακούω την κουμπάρα μου Τόνια Ανδρόνικου, να με ρωτάει που θα χορέψουμε το χορό μας με το Γιώργο! Την ρωτάω « δεν έχουμε στημένη πίστα στην παραλία;». Μου απαντάει « Ναι! Αλλά βρέχει!!!». Τότε γυρίζω στον άνδρα μου και τον κουμπάρο μου Θανάση Κουσαθανά και τους ρωτάω:  «Έχετε πρόβλημα να βραχούμε λίγο;» Μου απαντάνε: «Εννοείται πως όχι!!» Έτσι ξεκινήσαμε όλοι μαζί για την πίστα!!

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1535

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1536

Εγώ σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να χορεύω κάπου που δε θα βρεχόμουν χωρίς να μην είμαι σίγουρη ότι όλοι μας οι καλεσμένοι θα ήταν προστατευμένοι!  Ομολογώ ότι με το που πάτησα το πόδι μου στην πίστα με τη βροχή να μας κάνει μούσκεμα, παρατήρησα ότι όλοι οι καλεσμένοι ήταν τακτοποιημένοι  και δεν βρέχονταν! Τότε ανάσανα, και ηρέμησα λίγο αλλά το άγχος έφυγε εντελώς όταν είδα τους γονείς μας και όλο τον κόσμο να αψηφούν τη βροχή και να έρχονται στην πίστα να βραχούν χορεύοντας μαζί μας! Αυτοί είναι που μου έδωσαν κουράγιο και δύναμη…

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1537

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1538

Τα αδέλφια μας, η γιαγιά μου, οι φίλοι μας, οι θείοι μου… όλος ο κόσμος βρεχόταν μαζί μας πάνω στα τραπέζια, κάτω από τα τραπέζια, μέσα στη θάλασσα ( ε ναι είμαι λίγο τρελή εγώ και οι φίλες μου. Το κάναμε το μπανάκι μας στην θάλασσα με το νυφικό και τα ρούχα τους φυσικά, αφού ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται έτσι και αλλιώς!)

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1539

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1540

Το party τελειώσε στις 4:00 το πρωί, κάτω από αυτές τις συνθήκες και ήταν όλοι εκεί μέχρι το τέλος γιατί απλά είχα τον καλύτερο DJ του κόσμου, τον Αντώνη Δημητριάδη! Τα χρωστάμε όλα σε εκείνον!

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1541

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1542

Μπορώ να μιλάω ώωωρες για αυτόν τον γάμο αλλά δεν θέλω να σας κουράσω… Μία συμβουλή μόνο στα κορίτσια που ετοιμάζονται να κάνουν αυτό το βήμα:

« Κορίτσια είναι οι μέρες σας, τίποτα και κανείς δεν πρέπει να σας το χαλάσει! Φορέστε το καλύτερο χαμόγελό σας και δώστε τα όλα! Εγώ ήμουν μία βρεγμένη νύφη, ούτε μακιγιάζ, ούτε μαλλιά κράτησαν, στο τέλος δε και το νυφικό δεν έμοιαζε με νυφικό, αλλά τι εντύπωση άφησε ο γάμος μου ; Ακόμα όλοι συζητάνε ότι υπήρξε ο καλύτερος γάμος που έχει γίνει ποτέ!

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1543

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1544

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1545

Θέλω να ευχαριστήσω το Myconian Glyfada για τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια μας , την φίλη μου Alex Maria Minska για τα υπέροχα cookies , την Σοφία για τα cupcakes και τη Χριστίνα Λεβεντάκου που μου έφτιαξε τα παρανυφάκια μου!!

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1547

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1548

Επίσης τους γονείς μας, τη γιαγιά και τα αδέλφια μου και ιδιαίτερως τους κουμπάρους μας!

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1549

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Nammos και ένα συγγνώμη για την ταλαιπωρία και σε όλους τους καλεσμένους μας , φίλους, φίλες, ξαδέλφια, θείους  και όλους όσους μας τίμησαν και ταξίδεψαν για εμάς….

tog-gamos-mykonos-thomas-chrisohoidis-wedding-photography-greece-1550

Απολαύστε το καταπληκτικό video του γάμου μας από τον καλλιτέχνη του είδους Θωμά Χρυσοχοΐδη.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Κατερίνα Νάζου


ΌΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Όνομα Νύφης: Κατερίνα Νάζου
Όνομα Γαμπρού: Γιώργος Τριανταφύλλου
Οργάνωση και στολισμός prewedding party : De Plan V  και Ta Concierge
Pre wedding party Catering: Koursaros  και O’bati
Φόρεμα prewedding party: Konstantinos Melis by Laskos
Εκκλησία Γάμου: Άγιος Χαραλάμπης
Ημερομηνία Γάμου:  27/09/2014
Νυφικό: Μάκης Τσέλιος 
Παπούτσια Νύφης: Miu Miu – κατάστημα Luisa Κολωνάκι 
Κουστούμι και Παπούτσια Γαμπρού: DSQUARED από κατάστημα Eponymo Golden Hall
Δεξίωση: Nammos
Φωτογράφιση &  Βιντεσκόπηση: Thomas Chrisohoidis
Στολισμός & Λαμπάδες: De Plan V
Μπομπονιέρες & Προσκλητήρια : Myconian Glyfada 
Μακιγιάζ: Ρούλα Σταματοπούλου 
Νυφικό Χτένισμα: Άννα Δελλή